About

Deze website bied informatie over alles wat met autorijden en auto’s te maken heeft. Bijvoorbeeld de verschillende automerken zoals Opel, Ford, Mercedes, Volkswagen en de meer luxere merken auto’s zoals Ferrari, Porsche, Bugati, Lamborghini, etc. maar in het bijzonder het Britse automerk Triumph waarmee deze site zijn oorsprong heeft.

In de loop van tijd heeft de website een veel breder interesse vlak gecreĆ«erd voor alle autoliefhebbers. Hierdoor zijn we over bredere onderwerpen gaan schrijven gerelateerd aan alles met auto’s en autorijden. We zijn bijvoorbeeld ook gaan schrijven over het genot van het autorijden en hoe je leert auto te rijden. Om te kunnen genieten van het rijden in een auto moet je namelijk eerst je rijbewijs halen en om je rijbewijs te halen moet je rijlessen nemen bij een rijschool.

Je zult dus op deze website ook veel artikelen lezen ter promotie van verschillende rijscholen. Zodat degene die nog niet kunnen autorijden de gelegenheid hebben om een rijschool naar hun keuze te vinden en daar hun rijopleiding kunnen volgen. Hopelijk heeft dit als gevolg dat iedereen uiteindelijk van het geweldige gevoel van vrijheid kan genieten die je krijgt als je in een auto rijdt.

In het bijzonder natuurlijk een Triump Dolomite.

The privacy policy can be found here

Als je vragen of opmerkingen hebt over de inhoud van deze website neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactformulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht